NL | FR | EN

Ontdek nieuwe technieken

Tijdens onze kookdemonstraties

Het Adek team is ervan overtuigd dat de ziel van het eten door geen enkele technologie kan worden opgewekt, daarom worden er kooksessies in de showroom georganiseerd.
Informele bijeenkomsten waar in een hartelijke sfeer de mogelijkheden van alle keukentoestellen verkend worden.
Hou onze kalender in de gaten om de leerrijke kookdemonstraties van Adek te ontdekken!
Hou onze kalender in de gaten om de leerrijke kookdemonstraties van Adek te ontdekken!
Hou onze kalender in de gaten om de leerrijke kookdemonstraties van Adek te ontdekken!

 

Onze kalender

Snuister doorheen het huidige aanbod

Koken met stoom - de kookwijze van de toekomst! Culinaire ronde...

Koken met stoom - de kookwijze van de toekomst! Culinaire ronde...

Datum: 05 februari 2020 - Van 18.30 uur tot +/- 21.30 uur
Inhoud: Hier maakt U kennis met alle facetten van het “koken met stoom” met de V-Zug combistoomovens. Geheimen worden ontsluierd en geïllustreerd met minimum een zestal bereidingen. Deze kookdemo is interessant zowel voor beginners met een zekere basis als voor gevorderden.
Locatie: ADEK - Grondwetlaan 81 - 9040 Sint Amandsberg
Kostprijs: € 45,00 per deelnemer (incl syllabus, recepten, gerechtjes en drank)
Koken met stoom - de kookwijze van de toekomst!  Kennismakingsronde.

Koken met stoom - de kookwijze van de toekomst! Kennismakingsronde.

Datum: 08 februari 2020 - van 11 tot +/- 13.30 uur
Inhoud: Hier worden de basisprincipes van het stoomkoken, het regenereren, het combistomen, garen op lage temperatuur, snelkoelen, enz. op een vlotte manier voorgesteld. De programmafuncties en culinaire toepassingen van de toestellen worden overlopen en diverse hapjes worden bereid. Er bestaat geen betere manier voor een eerste kennismaking met deze technieken.
Locatie: ADEK - Grondwetlaan 81 - 9040 Sint Amandsberg
Kostprijs: € 45,00 per deelnemer (incl syllabus, recepten, gerechtjes en drank)
Kookdemonstratie met de authentieke Esse en Everhot cookers

Kookdemonstratie met de authentieke Esse en Everhot cookers

Datum: 15 februari 2020 - Van 11.00 tot +- 13.30 uur.
Inhoud: Hoe kook je op een Engels fornuis? Kan je er enkel stoofpotjes op bereiden? Moet het fornuis altijd aanstaan en geeft het steeds warmte af, of is dit niet zo? Kan het elektrisch, op inductie, op gas of zelfs als houtfornuis? Op deze en andere vragen geven we een antwoord en voegen we de daad bij het woord! Maak zelf en proef een aantal gerechtjes en ontdek ongekende mogelijkheden.
Locatie: Adek - Grondwetlaan 81 - 9040 St-Amandsberg
Kostprijs: € 45,00 per deelnemer (incl syllabus, recepten, gerechtjes en drank)
Koken met stoom - de kookwijze van de toekomst! Culinaire ronde...

Koken met stoom - de kookwijze van de toekomst! Culinaire ronde...

Datum: 11 maart 2020 - Van 18.30 uur tot +/- 21.30 uur
Inhoud: Hier maakt U kennis met alle facetten van het “koken met stoom” met de V-Zug combistoomovens. Geheimen worden ontsluierd en geïllustreerd met minimum een zestal bereidingen. Deze kookdemo is interessant zowel voor beginners met een zekere basis als voor gevorderden.
Locatie: ADEK - Grondwetlaan 81 - 9040 Sint Amandsberg
Kostprijs: € 45.00 per deelnemer (incl syllabus, recepten, gerechtjes en drank)
Koken met stoom - de kookwijze van de toekomst!  Kennismakingsronde.

Koken met stoom - de kookwijze van de toekomst! Kennismakingsronde.

Datum: 14 maart 2020 - van 11 tot +/- 13.30 uur
Inhoud: Hier worden de basisprincipes van het stoomkoken met V-Zug combi-steamers, het regenereren, het combistomen, garen op lage temperatuur, enz. op een vlotte manier voorgesteld. De programmafuncties en culinaire toepassingen worden overlopen en diverse hapjes worden bereid. Er bestaat geen betere manier voor een eerste kennismaking met deze technieken.
Locatie: ADEK - Grondwetlaan 81 - 9040 Sint Amandsberg
Kostprijs: € 45,00 per deelnemer (incl syllabus, recepten, gerechtjes en drank)